Postări recente

Blog

Cele mai in voga coafuri de mireasa pentru 2014-2015

  |   Coafuri pentru mireasa, Video   |   No comment

Iuliana Cretu, cunoscuta drept unul din cei mai in voga stilisi ai momentului, a organizat un master- class cu genericul „Fashion bride”, unde a prezentat timp de o zi mai multor stilisti din Moldova, sapte coafuri inedite care vor face furori in 2014-2015.

Mireasa este mai mult decat o fata frumoasa, imbracata in rochie alba care este in centrul atentiei la nunta. Mireasa este opera de arta a stilistului care, in creatia sa, trebuie sa tina cont de cele mai mici detalii, astfel incat, stilul coafurii sa se potriveasca cu modelul rochiei, iar accesoriile sa se asorteze cu tinuta miresei. In primul rand, coafura trebuie sa avantajeze forma fetei miresei si sa puna in valoare frumusetea ei.

„Coafurile de mireasa pentru anul 2014-2015 imbina impletiturile in contrast cu bretoanele vaporoase si cu coafurile naturale. Coafurile de mireasa sunt executate in tehnici ultra existente pentru ca mireasa isi doreste ca coafura sa reziste o zi intreaga. Accesoriile hande-made sunt in trend in anul 2014-2015. Miresele nu renunta nici la coronitele din flori, nici la crengulete din impletituri cu perle, pietre si biser.” a spus Iuliana Cretu, hair-stilist, salonul Select Beauty Salon.

Coafura miresei de azi trebuie sa contina linii bine conturate ale clasicului pe de o parte, iar pe de alta parte, romanticul si avangardismul se vor simti prin finetea onduleurilor si a buclelor lejere sau, dimpotriva, mai rebele. In cadrul master-class-ului Iuliana Cretu a realizat 7 coafuri de mireasa Fashion, care a bucurat stilistii prezenti cu idei si trucuri noi, demne de admiratie si inspiratie.

Iuliana Cretu a mai mentionat ca in realizarea acestei opere de arta trebuie sa se tina cont de personalitatea si gustul fiecarei mirese. Iar un stilist bun trebuie sa inteleaga intr-un timp destul de scurt cum ar vrea sa arate mireasa la nunta si sa-i transforme visul in realitate.

„O coafura de mireasa este mai mult decat o coafura de mireasa, ea imbina stil, arta, tendinte, caracterul miresei si nu doar atat. O coafura de mireasa trebuie sa placa miresei in primul rand si daca place miresei atunci va placea tuturor invitatilor de la nunta.”, a mai adaugat Iuliana.

Stilistii au ramas impresionati de rafinamentul si originalitatea coafurilor si spun ca vor aplica in practica sfaturile primite in timpul master-class-ului.

Sursa: perfecte.md

No Comments

Post A Comment

Show Buttons
Hide Buttons